Køb ‘Om Flugt Og Kunsten At Overleve’

Af Karsten Høegh Brønnum.

PRISER: eBog: 180 Kr. Trykt bog: 180 Kr. plus forsendelse, ialt 245 Kr.

➡️ Klik her for at bestille bogen “Om Flugt Og Kunsten At Overleve”

Betaling kan ske med MobilePay, PayPal eller bankoverførsel. Det aftaler vi pr. email når jeg har modtaget din bestilling.

Bemærk: Du kan vælge to digitale formater, eller trykt bog.

Digitale formater (fuldt illustreret):

  • EPUB – et fleksibelt format til ebogs-læser, eller
  • PDF – et fast format, som kan anvendes på ebogs-læser, tablet og computer.

Trykt bog er uden illustrationer, men med adgang til at se alle illustrationer online.

Skriv i din bestilling hvad du ønsker. Er du i tvivl så kan vi skrive sammen om mulighederne. Du er ikke forpligtet af et bestemt format. Hvis du bestiller EPUB-formatet og det ikke virker på netop din ebogslæser (det kan ske), er det blot at fortælle mig det, så sender jeg dig PDF- versionen som alternativ.

❗️Har du bestilt e-bog sender jeg til dig via online-postkassen “WeTransfer”. Det betyder at du modtager en seperat email med bogen til download.❗️

Du kan ikke besvare emailen fra WeTransfer. Du skal altid skrive til mig ved at besvare min email med bekræftelse.

Har du bestilt fysisk bog sender jeg med PostNord – det tager den tid det tager. Hvis du oplyser dit mobilnummer er der mulighed for at jeg kan bede PostNord om at orientere dig om postgangen. Husk at fortælle mig hvilken “postbutik” du ønsker bogen skal sendes til.